Over ons

Aangenaam, wij zijn Kerstboom Meneer.

Een groepje van vijf jonge ondernemers afkomstig uit de evenementenbranche. Als collega’s werkten wij samen op grote evenementen en festivals, waar wij de horeca volledig op ons namen. Een wereld waar hard werken boven aan het lijstje staat, bij de pakken neer zetten staat niet in ons woordenboek.

Deze mentaliteit zit er nog altijd in en heeft ons het afgelopen jaar er door heen geholpen. Telkens kijken naar nieuwe mogelijkheden, alles aanpakken en vooruit kijken. Met de winter in aankomst, had één van de senioren binnen de “familie” een idee. Wat nou als de jonge garde kerstbomen ging verkopen? Zoals hij en zijn broer 33 jaar lang met veel plezier deden.

Zo begon Kerstboom Meneer. Een bedrijf dat vijf jonge mensen weer vooruitzicht gaf. Een bedrijf waar wij al onze energie in steken om er een succes van te maken. Niet alleen voor ons, maar ook voor al die andere die zich hopelijk geïnspireerd voelen.

Wij nemen onze kennis uit de evenementenbranche mee en creëren een ware beleving rondom het kopen van de perfecte boom. Een perfecte kerstboom uit hoog gelegen gebied van de beste kwaliteit, dat heeft iedereen verdiend dit jaar! Maak er weer een uitje van, op gepaste wijze uiteraard.

Graag tot snel en een heerlijke kerst gewenst!

 

Gratis thuisbezorgd

Duurzaam

mooiste bomen

Beste kwaliteit