VERANTWOORD ALCOHOLGEBRUIK

Kerstboom meneer staat voor verantwoord genieten. Wij willen volwassenen laten genieten van momenten met een lekker glas, maar vinden het daarbij heel belangrijk dat je er verantwoord mee omgaat.

Glas rode wijn met eten

kerstboom meneer kent én neemt haar verantwoordelijkheid in het tegengaan van verkoop aan minderjarigen. 

Kerstboom meneer onderschrijft de regels en wetgeving die bestaan voor de verkoop van alcoholhoudende dranken en houdt zich hier strikt aan.

JONGEREN EN ALCOHOL

kerstboom meneer  verkoopt geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar. Wij verkopen dranken uitsluitend aan kopers van 18 jaar en ouder. Niet alleen omdat dit wettelijk verboden is, maar vooral ook omdat jongeren helemaal geen alcohol zouden moeten drinken. 

BEN JE JONGER DAN 18?

Dan kunnen we je geen toegang verlenen het aankopen van alcohol. Ben je jonger dan 18, dan mag er geen alcohol aan jou verkocht worden. Kerstboom meneer wil en mag geen alcohol aan jongeren onder de 18 verkopen. We vragen hiervoor om jouw begrip.
 

TIPS VOOR OUDERS 

  • geef zelf het goede voorbeeld aan je kinderen, drink met mate
  • stel duidelijke regels: geen alcohol onder de 18
  • informeer jezelf over de werking en de gevolgen van alcohol

NUCHTERE FEITEN

Wist je dat hoe meer je drinkt van een drankje, hoe minder je proeft? En dat je niet beter, maar juist slechter slaapt wanneer je alcohol gedronken hebt? 

MEER INFORMATIE? 

Bezoek dan zeker ook eens de onderstaande websites:

Gratis thuisbezorgd

Duurzaam

mooiste bomen

Beste kwaliteit